skuld

förresten ligger jag i skuld till hagge. 

Postat av: Hagge

haha oh det är så jobbigt.. det är ju verkligen inte värt besväret om det är mer än 1 kärna typ.. jobbigare att äta än härligt att få i sig :)

2009-10-30 @ 10:55:01

ja, hagge. jag slängde clementinen efter den klyftan. som var den första. mamma har lämnat lite nya här nu. hoppas de är bättre.
Anders Hagvall
Anders Hagvall
Grundtanken i det hela är förstås att du har varit otrogen. En tanke man på förhand inte direkt förknippar med en principfast och moraltrygg människa som AJ (läs ÄJ JÄY). Dock står det utom allt tvivel att du förbytt ditt östgötska äktenskap och inletts i den värmländska frestelsen. Med östgötska ögon sett ett grovt brott; med värmländska mer som ett vänsterprassel, då de helt saknar rim och reson gällande etik och empati. Life from the "go o gla'" point of view helt enkelt. Men är det rätt alltid?

Tryckeriet Knappen - vida omnämnt i Värmlandsskogarna - ligger beläget i Karlstad. Här tror jag att du fastnade lite i den komplexa och IQ-belastande delen av kryptot, då du på sedvanligt värmlänskt vis är oförmögen att se det svenska språket i sin evolvering. Särskrivningar är en del av dagen AJ, punkt slut. I detta fallet ser vi en klassiskt klurig ihopskrivning av de två nyckelorden, som därmed alltså avslöjats till knapp och sats. Sats undrar du? Well, inte så snuskigt som du kanske anar. SATS sports club är gymmet på Norra Strandgatan som du inte bor allt för långt ifrån, och är således den andra av associationerna - tillika värmlandshatet - som smugit sig in i påståendet.

Du är alltså en mot Östergötland otrogen och falsk individ som borde komma och heja på fler KFUM-matcher och kvällshäng på Nygatan 44, och då menar jag knappast den som med Östra Bron kopplar samman Herrgårdsparken och Kungsgatan i Karlstad....

Men vi gillar dig ändå, förutom när du envisas om att tjata hål i huvudet på en om ett inlägg man bara råkade slänga ur sig för att det lät roligt...
den 22 oktober kl. 08:58

här finns det väl egentligen inte så mycket att säga, mer än att jag fortfarande okinnesgarvar åt det och beundrar ditt researcharbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0