sällis

fick just sällskap till katrineholm imorrn! underbart!

gonattsaga och mästarnas mästare

igår läste jag gonattsaga för heidi. och inte nog med det. innan det hade jag även borstat hennes tänder. det ni!

när h&h hade somnat var det dags för mästarnas mästare på granmyrsgatan. det största diskussionen i tv-soffan jag satt i, handlade igår om vem sjöberg skulle välja eftersom det var klart redan innan att han inte skulle tävla. det var teorier om vilken film som visades, och varför. vet inte riktigt vad vi kom fram till.

idag har jag åkt långfärdsskridskor. verkar riktigt roligt! men en sak är säker, det är bra mycket roligare i medvind än i motvind.

update

steffe har magsjuka och var ledsen för att han inte dök upp. det är lugnt steffe, vi var inte så sugna på din magsjuka.

hero of war

nästa vecka får jag finfint besök från varberg. visserligen väldigt kort, men ack så trevligt! nu: heldag i klassrummet. imorrn: långfärdsskridskor.

förresten så kom färjestad in och skulle träna strax efter vår skridskolektion. synd för dem att de inte är lika heta på grillorna som jag...

livet på en pinne

när vi var i idre var vi det med två riktiga filosofer. dessutom fick vi besök av en tredje. de pratar väldigt mycket och talar om hur de har sitt liv på en pinne; en vecka i idre med underbara studenter som trots dåligt väder har ett gott humör. idag fick jag också veta hur lätt den där pinnen kan gå av. inte för att den gjorde det för någon av filosoferna men för att den gjorde det för en av mina närmsta. jag säger som så, det finns anledningar till att man inte ska beblanda sig med karlar.

idag blev jag än en gång medveten om hur mycket jag är dålig på. jag kan inte åka skridskor speciellt bra. och tyvärr är tydligen inte den ena filosofen kompetent nog att lära mig.

förresten undrar jag vart steffe holm höll hus idag? han skulle ju va med på vår kursstart!

ny bästis

för man är väl bästis med nån man får en nickande hälsning på konsum av?

humor?

fyra minuter efter att jag la ut en status om morgondagens idreresa, la min forna gymnasieklasskamrat ut en status om en heldag i hestra. låt oss göra en jämförelse:

IDRE;
41 nedfarter
30 liftar
största fallhöjd; 304m
längsta nedfart; 2,8 km
total pistlängd; 28 km
nuvarande temp; -12°
HESTRA;
10 nedfarter
8 liftar
största fallhöjd; 150m
längsta nedfart; 950m
total pistlängd; 2,7km
nuvarande temp; -2,7°

tror det räcker så faktiskt. hagge kommer ändå börja prata om alperna. neeej, idre är inte chamonix men var i alla fall först i europa med fyrstolsliften:)jovars

idag tyckte en tjej i min klass att jag såg liten ut. tilläggas ska att hon är typ en halvmeter kortare än mig. okej, kanske inte riktigt men ändå.

århundradets längsta natt

oftast tycker jag faktiskt lagom är bäst när det gäller arbete. men en sak är säker, hellre mycket än lite att göra. troligen vare en blandning av att januari är årets fattigaste månad och att karlstad bjuder på stadiga -20° som gjorde att det var, i princip, stendött hela helgen. men då serrni, då får man skaffa sig andra arbetsuppgifter! ett bra exempel på det var inte minst när jag skulle kolla om jag behövde tömma papperskorgen vid fönstret. detta gjorde jag iklädd en, trots storlek s, alldeles för stor jacka samtidigt som nån stjärna till arbetskamrat ställt vår låda med säkringar på fönsterkarmen. precis, det blev väldigt många säkringar på golvet och hur många som hamnade i tidigare nämnd papperskorg låter jag vara osagt. en sak är dock säker, det är jäkligt fint i den lådan nu. avslutningsvis tejpade jag dit en kvittobit och skrev häller du ut dom ska jag slå dig!

på statoil sundstavägen har vi en kundtoalett till förfogande. dock har hälften av de som bajsar på den missförstått det hela, och är allt som oftast inte ens en kund. den tjejen (jag lovar, det var en tjej!) som fullkomligt bajsade ner toan och lät mig städa igår var inte kund. i så fall hade jag tipsat henne om våra receptfria läkemedel.

den som fixade stoppet i toan var sannolikt inte heller en kund, eftersom typ ingen är det. hon som ville in efter var inte heller en kund, men de i hennes sällskap var (nåja, alltid nåt). då uppstod det dock ett problem, det var vatten (rent som tur var) upp till kanten. eftersom jag vet att det varit stopp förut testade jag att spola. inget hände bortsett från lite vatten på golvet. snäll som jag är lånade jag ut vår personaltoa och satte på mig en sopsäck på högerarmen. vattnet i toan var kallt. sen spolade jag en gång till vilket resulterade i lite mer vatten på golvet, men också en ostoppad toa. summasummarum: väldigt rent golv på (kund!-)toaletten.

innan jag går hem när jag jobbar lördagsnätter brukar jag servera mat till stadens krogpersonal. insåg att jag faktiskt gjort det i drygt ett år. har nog fått några nya polers tack vare det. en föreslog fika på universitetet och en sa du är bra, du både föder mig och fixar snus. puss och hej och leverpastej. gällande den förstnämnda var han inne, när han inte jobbade, strax innan jul iklädd tomtedräkt. han berättade för mig att jag pluggade på universitetet, för han var killen som åkte dit och fikade och spanade på tjejer. bra, då vet jag. redan när jag avslöjade klädseln tror jag ni förstår att promillehalten inte var 0,00 direkt...

å så lite innebandy. för det första ska det bli intressant att höra vad disciplinnämnden säger om fallet egebrant. för det andra börjar jag bli trött på mediatricken, eller vad det nu är? först klev bult, mannen som slutat flest gånger av alla, in i wic's trupp då de var drabbade av skador under hösten. bult är en av mina absoluta favoritspelare så inget ont om honom. ungefär i samma veva spelade hellgård för pixbo. då var anledningen sjukstuga. nu i helgen gjorde birgitte lersbryggen comeback med balrog. där tycks anledningen vara att truppen är tunn (som om det vore nåt nytt) och att hon är lite sugen på dubbla sm-guld. och så, såklart, de största värvningarna av dem alla; hellgård och jihde till linköping. där tycks anledningen vara pengar. och att linkeboda är sjukligt sugna på ssl. men då funkar inte fribiljetter. tycker inte innebandys status höjs av detta, tyvärr. istället drar vi bara ner sporten i skiten ännu mer när folk tycks kunna komma och gå som dom vill. gillar destomer att tom plockat upp junisar i div.1-truppen. känns som mer framtid där än i en pensionerad jihde. men om det blir aktuellt, kfum. ni har mitt nummer.


milko is the shit!


rapportdebut - check!

jag ska villigt erkänna att jag inte tittar på rapport. nyheter får jag främst reda på genom text-tv, guds gåva till anna! idag tittade jag i vilket fall som helst på rapport 19.3o. 6 minuter tog det drygt, sen dök jag upp! det är någon kvinna i rosa som går å vinkar glatt där men sin karl framför sig..flyt för dom att vara där just när jag var det.

ensam är stark, vilket jävla skitsnack

har lovat mig själv att aldrig gräva i mitt eget inre på kakan. jag var den som brukade analysera. nu är jag bara förvirrad. eller förresten, det är inte så "bara".

RSS 2.0