aik-warberg

tv-match i solnahallen igår. visserligen spelades det stundtals bra innebandy men tyvärr hamnade fokus på konstiga domare, ful egebranttackling och 15-åriga aik-supportrar. alla vet ju vilka som vann i varberg där domarna stod pall. sådeså.

god jul önskar statoil

när jag kom till jobbet idag hade tomten varit där.
fick en vattenkaraff och glas. gillart!

dessutom önskar vi på statoil sundstavägen alla "en riktig god jul". känns bra att vi inte önskar någon en låtsasjul. då hade jag aldrig stått bakom alla 411 röda hälsningar runt på stationsområdet.

ps. kör försiktigt.

julrim till hagge

hagge (bosse) är en härlig kille,
som på franska nog har dille.
för han kan ej låta bli,
ständigt ropa oui oui ouiiii


mycket festligt och passande om ni frågar mig.

tantjävel

vill bara förtydliga att jag tänkte skriva kärringjävel men dagen innan hade jag fått veta vad kärring betyder så avstod. många tror nämligen att "kärring" kommer från ordet "käresta" vilket är halvt rätt skulle man kunna säga. en "kärring" är en gift "kulla", alltså en gift kvinna från dalarna. det ni! och jag vet ju varken om hon är gift eller kommer från dalarna.

hanshandledare

har fått mail av hanshandledare. han skrev att han kunde boka hela ishallen åt bara mig om jag kanske behöver träna. va? jag? skulle jag behöva träna på att åka skridskor? eller...?

:D

god jul då.

var på bergslagshallen och köpte snöre idag. några snäpp framför mig var en tant som hade handlat ganska mycket. hon hade precis packat klart när jag tog mitt snöre, och kvar stod en julblomma högre upp på bandet varpå jag säger "är det din blomma? så du inte glömmer den" och får ett svintjurigt "nää, det är det inte!". god jul på dig själv, tantjävel.

god jul vänner.

it's time

nu ska jag sova, sen ska jag jobba, efter det ska jag sova lite till och tillslut ska jag sätta mig på tåget! om ett dygn befinner jag mig i linköpings sporthall och hejjar på tom och onyx. det här känns ba, mycket ba!

ett år sen faktiskt

äre tuktuk-avstånd till anjuna?

för ett år sedan var vi i mandrem. dagen innan hade vi varit i anjuna på världens största marknad, typ.

anjuna:

mandrem:

och om man ska va kinkig så äre det här som hände för ungefär exakt ett år sen:

några dagar innan hade vi dessutom fått besök av den här mannen...

nämen. god jul då.

you are my sister, and i love you (may all of your dreams come true)


the day i met pölsa at konsum..

idag fick jag för mig att jag skulle köpa mig lite ägg till kvällsmaten så jag begav mig mot konsum. då det är ett väldigt litet konsum där det inte brukar vara mycket folk blev jag faktiskt lite förvånad när det stod nån och valde ägg, precis samtidigt som jag skulle göra det. mannen pratade i telefonen och hann tänka en snabb tanke om att hans röst var bekant. 1 sekund efter vänder han sig om.....och vem är det.....om inte....PÖLSA! på en ännu snabbare sekund kände jag hur jag fick ett lagom fånigt leende på läpparna, att han såg att jag tänkte "det är ju han" och började garva lite för mig själv. dessvärre pratade han i telefon hela besöket, hade gärna sagt nåt fyndigt till honom annars. jäla oflyt hela tiin. förresten valde han, precis som jag, de ekologiska äggen.


gjorde garanterat min dag. när jag kom hem fick jag dessutom se att självaste bult ska göra comeback i wic. jag kan inte påstå att jag är förvånad. sjukt kul, fôrshagapôjka är tebaka!

trots könskampen som just nu pågår i vår klass gick dagens klasskamp av stapeln. idrottslärarna(vi) slog idrottsvetarna(dom) i alla grenar; basket, innebandy och fotboll. tror till och med vi vann alla perioder och halvlekar också. undra om man kan önska sig i pris att de håller käften på föreläsningarna? i så fall gör jag det.

-18

smhi säger, -18 på torsdag

anna säger, var är snön?

morden i sandhamn

tv4 har tydligen spelat in en serie i sandhamn, morden i sandhamn, som ska sändas nästa år. kommer aldrig våg åka dit igen om jag ser den.


harö och gummerholmen i mitt

1. m/s cinderella, stavsnäs-hagede. 2. sandhamns värdshus. 3. farfar och jag på fisketur. 4. okej, farfar fiskar och jag kör (det är lite så vi jobbar). 5. fisk blevre. 6. abborre. 7. da house, midsommar..nån? 8. kan kalla kortet "fiskemorgon", taget från vår brygga. 9. strömming, som några timmar senare serverades med potatismos

ett år sen

..hade vi precis upptäckt kingen.vi ska visst vara släkt

Anna 08:16

va händer facebookhängarn!

08:19Anders

Jaha jobbar

08:22Anna

jaha hänger på facebook

08:22Anders

jobbar så rövhåren står rakt ut!

08:22Anna

HAHA, troligen!

08:23Anders

du då?

08:26Anna

ska strax gå till skolan,10000m-classe ska ha föreläsning om hjärtat

08:28Anna

sen äre hälja

08:34Anders

helg redan idag? Du har inga rövhår som står rakt ut i alla fall!

08:34Anna

lätt. 12.00. säkerligen redan 11.45.

:)

08:35Anders

kul för dig

08:36Anna

japp, jag räknar i hjärnaktivitet. hörs då! och ta det lugnt med rövhåren!

08:36Anders

Japp ska bli..Hörs

hälsa classe

08:37Anna

heeejheeeeejdet sägs att tiden går fort när man har roligt. i så fall måste jag haft ett jäkligt roligt år för inte tusan känns som det här hände för ett år sedan.
ikväll blire att sörja. ska ta mig en öl till det. och låtsas att det är en kingi.
lägg märke till solstolen i bakgrunden, som även den är en kingi.

detkanvasåattjagärlitesmåkärijonaskarlssonmensägingettillnån

jag älskar att svt-karlsson har gjort det här inlägget:
"Fick just mail från en av Sveriges största idrottare.
Det innehöll nio stavfel. Hade han bråttom? Eller så
tränade han på svenskatimmarna?"

heter det "svenskatimmarna" eller "svensktimmarna"?

jag bjuder på min två favoritlänkar såhär på torsdagsmorgonen!

- karlsson twittrar
- vinterstudiobloggen

ett kungarike för en kram

eftersom det står anna i almanackan den 9/12 fick jag, sklutt, ett grattiskort från mamman idag. i det fanns inte mindre än två trisslotter och 74 000 kramar. hon är rolig min mamma. nästan lite "sjuuuutuuuuuseeen sooolaaaar" över det faktiskt.

i dessa dagar är detta något jag uppskattar. och är nöjd med. och jäkligt glad över. jag ska bli världens bästa lärare, sa jag det?

Inlämnad den 28 november 2009 14:33 av ANNA JOHANSSON
Deltagare ANNA JOHANSSON
Rubrik Svara Kompetensjournal
Status Väl godkänd
Bedömd av Kerstin Auoja
Bedömning Väl godkänd
Kommentar

Hej Anna!

Du har skrivit en fantastisk kompetensjournal! Så fint du utgått från ditt eget lärande och vilka konsekvenser ditt agerande kan få. Du beskriver verkligen veckornas händelser fördjupat och reflektionerna tar resonemanget ytterligare ett steg. När du sedan väljer lämpliga litteraturhänvisningar ser jag att arbetet definitivt når kriterierna för VG.

Intressant läsning är bl a resonemanget kring grupper, din upplevelse av "killklassen", anpassad fysisk aktivitet (ett av mina huvudintressen), agerande vid okända klasser och situationer, tips från din handledare, (o)motiverade elever, din ödmjuka hållning till ditt eget lärande. Om fler lärare hade din inställning till att man aldrig blir färdig utan är öppen för ständig utveckling skulle skolvärlden slippa en massa "stofiler".

Ett extra plus för ditt arbetes goda struktur och språk!

Din bedömningsjournal befäster det jag skrivit. Hans och Britt anser att du visar stort intresse för att utvecklas. De berömmer dej också för de goda relationer du skapar. Alla kryss är på "rätt" sida och de allra flesta längst ut till höger. Enligt sista sidan har du verkligen sett till att få ut maximalt av din VFU. Mycket bra!

Fortsatt lycka till!

Hälsningar Kerstinbut you should know, that I believed and loved you all along. please leave while i'm still strong.

så länge jag kan minnas har jag tyckt det varit intressant vad folk tycker och tänker, älskat att diskutera och försöka se saker (och inte minst problem) ur olika perspektiv. när jag var yngre var jag expert på att rata folk för att de sagt nåt jag inte höll med om. nu tycker jag enbart det är intressant. så nej, vet ni. jag tänker aldrig försvara att jag tittar  (och lyssnar) på sommarpratarna.

här på landet så är det som så att folk tycker att man ska va glá och dum, helt enkelt!

idag äre mindre än två veckor tills jag äntrar östergötlands scen igen. ytterligare två veckor senare har vi ett nytt år, 2o1o. jag ska spendera första delen i finspång, andra delen i karlstad, tredje delen i idre..sen vet jag inte mer. inte mer än att det ska bli riktigt gôtt. men innan det, händer många bra saker. brabrabra!

nu taggar vi för respirationsföreläsning med claes imorrn. eller? skolläkarroffe har gjort sitt och löparclasse tar över, gillart. intressant var även dagens föreläsning med tänjarper och nästa vecka får vi träffa tunntarmspernilla. det ni.

jäla oflyt hela tiiin..curling-vm 2o12 för herrar blir inte i karlstad, basel vann dagens kamp. jag som ärligt hade gått dit och kollat. eller i alla falla tagit bussen.

6-2

vaäresomhänderegentligen?!! wic dänger(!!!!) aik med 6-2! helt otroligt ba!!

det här kommer att bli magiskt

igår var det skidskyttepremiär dagen till ära. som jag väntat och som jag längtat. äntligen fick jag lyssna till crulfbåge och kalles ljuvliga stämmor och äntligen dök andré pops upp i rutan igen. i helgen startar vinterstudion, känns bra. då vet man vad man gör i helgen..och nästa..och nästa.

får man kalla någon som är äldre för "skitunge"? och vart går gränsen för "äldre"? är det vad datumet i passet säger eller är det vad sinnet säger? det är ju nämligen så att andersjävlahagvall är äldre än mig på pappret, eller i alla fall enligt facebook och ida, men vissa tveksamheter råder kring hur det verkligen ligger till. till att börja med är ju faktiskt jag större än honom..eller ja, längre än honom får jag väl säga för mer muskler har han ju men det är inget konstigt då han är pojke och jag är flicka. det är också så att hans alkoholvanor liknar en artonårings bortsett från att han kan köpa spriten på systemet...men det kan ju jag med och har kunnat i snart tre år. igår gjorde han ett typiskt tonårsfel när han skrev "idé" istället för "ide", det är inte lätt att va liten. något som kan tala till min nackdel är väl att han är innehavare av ett körkort. dock är det ju så att han varit i usa och i kalifornien är han befann sig får man ta körkort vid 16 års ålder. eftersom han befann sig i usa typ 2007 måste ju detta betyda att han idag, två år senare, precis nått den där systemetåldern. beräknad ålder är härmed 20,3 år. med andra ord kan jag kalla honom "skitunge" precis hur mycket jag vill.

nu kanske ni undrar varför jag vill kalla nån för "skitunge" då det inte känns sådär jättesnart23-årsmoget. men låt mig återkomma när jag låtit honom känna på min löpvillighet i fifa, undrar vem som kallar vem för skitunge då jag...

trevligt att marra kostade på sig en kommentar, kan göra vem som helst glad och även mig. marra undrar om jag har sett molkomfilmen (reds anm. bröllopsfotografen) och då undrar jag, är tax en hund?
ja, marra. jag har sett bröllopsfotografen. det är ingen ny smala sussie men björn starrin är alltid björn starrin.

igår påminde anna mig om hur bra sunes jul är. för snart ett år sen åkte jag och bönan till indien. flyget gick väldigt tidigt och natten spenderades på arlandas alla nattöppna restauranger..eller så gjorde den inte det. i vilket fall som helst så tittade vi på sune jag hade bara några avsnitt kvar innan det var julafton hos familjen andersson. det kan nog faktiskt inte bli bättre än så. en natt på arlanda innan man ska gå på planet till goa spenderandes med min kära böna, för att senare spendera julen i indien och slippa det där jävla julbordet och istället äta potatismos till julmiddag, och dessutom ta ofrivillig springnota. nej, det kan nog inte bli bättre.

och på tal om bönan så kommer det utlysas en tävling kring att gästblogga på hennes fanblogg. ämnet kommer att vara frivilligt men det finns vissa ord som måste finnas med i inlägget. dessa är:
potatismos
rockmormor
vänsterfot
julklappsbyte
spotlight
och
midsommarstång
pris i tävlingen? självklart. det är dock hemligt tills vi vet hur många deltagare som vågar ställa upp.

idag ska jag (och många andra) försöka att inte bli irriterad(e) på föreläsningen. dock kan jag tyvärr inte påverka det själv. igår hade vi nämligen en underbar föreläsning kring skelett och leder, helt ärligt asså, där folk inte kan hålla käften och hellre pratar om färjestads match dagen innan. ni får gärna prata hur mycket ni vill, men kom inte och klaga på föreläsningarna eller säg att ni inte kan sen. och dessutom, gör det när vi andra slipper höra. trött blir jag. gött, då fick jag vara lite bitter idag med.

min mamma säger att man ska stå sig själv närmast. så det är vad jag ska försöka göra nu.

jag har inga starka armar att bära dig på, jag är inte mycket, inte mycket att titta på. men du kommer aldrig att behöva ljuga igen, och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen

nu tror jag att jag förstår precis vad "knäckt" innebär.

RSS 2.0