Nu har jag träffat Ulrik

Ulrik är min nya kursledare. Riktigt festlig kille. Allra festligast var han när han tog i hand med oss som ska bli lärare, vi är bara tre. Eller förresten, ännu festligare än så var han när han tyckte att inte jag skulle ha någon praktik i höst, och gillade mina tankar om hur jag ville ha det om jag fick bestämma. Bra mig. Bra Ulrik.

Till råga på att det var första skoldagen idag, som jag visserligen längtat som en bäng till, vaknade jag med halsont, huvudvärk och befarad feber. Och det tillståndet är dessvärre inte förändrat.

Jag köpte nya höstskor på Monki. Väldigt trivsamma att gå i, och väldigt snygga, och väldiga Anniga om ni frågar mig. Ge mig en vinterjacka nu så kan snön komma. Jag mår fortfarande dåligt över att jag inte köpte den perfekta förra vintern, när jag faktiskt hittade den.

Igår fick jag reda på att en kvinna blivit verbalt hotad vid vår station. Måste undersöka saken närmare men troligen skedde det utanför. Min sportchef var i alla fall väldigt söt igår när han kom och frågade om det var jag. Men, så sa jag som det är..att det inte är nån som vågar hota mig. Hähä.

På lördag ska vi ha släktträff (eller kusinträff säger de?) i Fimpen. Ska bli trevligt. Undra om det är bordsplacering?


When you speak of the devils

I fredags hann jag bara nämna en viss hockeyspelares namn för min kollega innan han stod framför mig. Igår när jag fyllde på mjölk kom jag på att jag var tvungen att berätta om Starboys julshow, som jag såg att de gjorde reklam för på Ikea häromdan. Jag hann inte säga nåt, men som tur var kom självaste Pölsa in och då kunde jag ju ta det med honom istället. Himla festlig kille. Han frågade mig om skyltning och jag honom om Frenchsås, kändes rätt gôtt faktiskt. Sen kändes det extra bra att han följde mitt exempel i att vissla med i "Dom andra". Bra natt.

Mamma


Kampanj förlängd t.o.m 19/9..de säger att kampanjen gått så bra. Jag gissar mer på att vi har sjuhelvetes mycket bollar kvar.


Inte där jag borde varit, har jag varit idag.

Det serverades smörgåstårta på Ljummavägen idag. Joråsåatte, själv åt jag omelett med fetaost och rödlök. Tina nåt i frysen var nämligen inte på tapeten, och cykla och handla i spöregnet gick inte för sig.

Storebror blev ännu större. 25 närmare bestämt. Hujedamej.

♥ Gratulerar på bemärkelsedagen!


Sånt jag funderar på när jag är ledig lite för länge

Varför ska man kämpa för något/någon när det aldrig ger nånting tillbaka?

Jag brukar somna alldeles för mycket i soffan framför 2 1/2 under dessa dagar också. Idag har jag även funderat på morgondagens träning. Nu har jag snart mitt första helt egna seniorlag. Okej, det är lite Kristers också men det är jag som bestämmer. Och jävlar vad bra de är. Och bättre ska de bli! Snart är det fredag och då får jag jobba igen.

Would you freak out if I said I liked you?

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's

But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Annika ska bli psykolog.

Sådäääärjaaaa!

Äntligen en medalj! Hejja Emma, hejja höjdhopp, hejja 2,01!

Skisser för sommaren

Förresten är mitt kylskåp fyllt av Brunnebysaft, Brunnebydricka, Brunneybysylt, Sonstorpstomater, Sonstorpsgurka, Ljummapotäter...och vit saltgurka! Tack mamma!


Dancing like there's no one there

Nu har jag varit i Finspång och ätit/fikat upp mig lite inför augusti. Känns rätt gôtt det! Innan det hade jag två helmysiga dagar, trots konstant spöregn, med Ullis. Tillbaka i Karlstad i torsdags, i det värsta regnoväder som nånsin skådats. Värre blev det när vi skulle åka till Filipstad och ena vindrutetorkaren pajja, självklart på förarsidan. Jag tippar på att Mippe fortfarande har nackspärr.

Igår fick jag återigen besök på jobbet, denna gång av min moster och hennes karl. Trivsamt! Några timmar senare kom en muppkund som hade köpt gasol. I vanlig ordning lät jag Andreas ta hand om karlgrejerna, så han fick både fixa gasolen och sparka loss en släpkärra. Själv sålde jag (alldeles för mycket) godis till Jörgen Jönsson. Jag tror han gillade mig.

Ska snart åka och jobba hela 4(!) timmar. Lovisa ska göra det hon är bäst på, nämligen mål, så jag ställer upp för Råtorps IK om man säger så! Och på tal om Lovisa. Imorrn innan jobbet ska jag göra något förhoppningsvis mycket trivsamt. Men det är inte officiellt riktigt än.

Tisdag: Ljungskile för hela slanten!

Och en anna(n) sak som är rätt så trivsam, är att söta Anna kommer hit och dricker en kopp kaffe eller två nästa helg!

RSS 2.0