update?

jag har ju inget att uppdatera om, så jag håller käften. väntar ni lite så kommer det inlägg om både muskelminne och att hagge innerst inne är troende..på sig själv. själv jobbar jag eller skriver hemtenta. eller jag tänker jalle fall att jag ska skriva hemtenta.

vatten, vatten, bara vanligt vatten

i morse var det tydligen en rätt stor vattenläcka i karlstad. denna vattenläcka har gjort att vi troligen kommer behöva koka vattnet innan vi använder det, i en vecka framöver. yäy.

idag var jag på värmlandslagsträning, f-95. det fanns talanger att plocka, nu ska här bara väljas. stackarna hade dåligt med vatten att tillgå. och typ alla toaletter var avstängda. led lite med dem.

direkt vidare till jobbet. där kunde vi sälja kaffe och mos ändå, sönderkokade bakterier i det. tvätten funkade med, miljövänlig station is the shit. återanvändning av vattnet. bra av oss.

fick idag träffa en toktjurig tant. och välja några starka tabletter åt en herre som var "bjuden på middag och inte fick lukta sprit". sen ville han ta sig i mitt koppel å ta med mig, hans ängel. trevlig karl?


uppdrag

har precis fått ett mycket inspirerande uppdrag. mer om detta efter helgen.

grattis skoglundx2

eftersom hon troligen är sådär brun, om inte brunare nu, bjur jag på en sommarbild på världens bästa lilla mammi som fyller idag. grattis grattis grattis!
grattis till skogis också, som garanterat också är brun nu. dock med längre hår, utan musche och inget gräs i fejjat!


wrecked, poor, naked and blind. i'm yours. i'm yours, right now

emma och jag filosoferade lite idag. vi tycker rätt lika. pratade om varför svenskar alltid vet bättre om hur alla andra ska leva sitt liv, än hur de ska leva sitt eget. snackar mest om alkoholvanor, civilstånd (höll på att skriva civiltillstånd..vilket hade varit rätt roligt) och hur man sköter sina barn. jajjebjörta. nu ska här sovas.

syskon

emma är ju som jag tidigare nämnt på tjocken. i och med att de har två barn, som heter heidi och håkan, finns en viss nyfikenhet i namnvalet av ungen som anländer i juli. nu äre såhär, att blire en tjej ska hon troligen heta hillevi (då emma vägrar gå med på pelles förslag: julia) och blire en pôjk (det heter det i värmland) så ska han troligen heta knut. synd att det inte är tvillingar. jag gillar båda namnen.

sveriges bästa bilförare?

Richard: Tittar du på fyran?
Anna: Jag bytte nu. Tittade på Antikrundan.
Richard: Det är jävligt roligt. Ta körkort så vi kan vara med!

Behöver jag säga att det var "Sveriges värsta bilförare" på fyran? Vet inte om han grundar sina visioner i att det skulle vara roligt i min gocartkörning eller i min båtkörning?

bokade bönbesök

hon till vänster dyker upp nästa vecka, hon i mitten i början av maj och hon till höger är här mest hela tiden. han som försöker ta sig in i bild på vänsterkanten var här för några veckor sen, så han får va nöjd ändå. jag gillart!

titel: ergonom?

idag har vi haft föreläsning med per i skolan. per är sjukgymnast och en väldigt festlig karl. han började lära oss hur man håller in en fis och samtidigt tränar vastus medialis, det ni! stor del av den svenska befolkningen är nämligen för dåligt tränade i just vastus medialis och får därför problem med knäna. så, håll in fisar så slipper ni det! dessutom gjorde vi lite trevliga övningar med pilatesbollar och gummiband. mycket trevliga redskap om jag får säga det själv. speciellt för mig som inte direkt har samma balans som en cirkushäst. sen gjorde vi övningar för tidigare nämnda vastus medialis, inre breda lårmuskeln om nån mot förmodan skulle undra, och kollade hur snea knän vi hade. nästa vecka blire det hpb (hälsoprofilbedömning) och det är väl tur vi inte levde för typ 70 år sen, tror nån med mustasch kanske skickat ut några av oss då. sen tyckte per det var viktigt att vi kunde tejpa en fot ordentligt också, så det har vi med gjort. känns som att jag var på rätt sida sargen där..eller fel? skitsamma, per va duktig på det! vi med. när vi va inne på knäproblemen kom han in på friidrottare och att de var bra, och rätt, tränade. därför tyckte han det var att bra att johan engberg var med och hjälpte till i lagidrotter, som i färjestad och i hertzöga..alla känner apan, å apan känner...alla. tur att det var det han berättade om, å inte om när johan drog av senan. lät helt enkelt mindre trevligt. dessutom berättade han (visserligen upprepning av det han sa i höstas, men repetition är inlärningens moder!) att om man är gipsad förlorar man 25% av muskelstyrkan där, bara under första veckan och därefter ~5%/vecka. äre därför jag är lite sne i höften månne? att mitt andra ben aldrig kommit ikapp?

nu har jag kollat på skidor. imorrn ska jag träffa h&h och se om emmas mage växt nåt de senaste två veckorna. 20.oo blire jobbejobbe..kom å köp en korv.

humor i vardagen?

ja, de är när bönan skickar en bild på orup. vem väntar sig det liksom? det är också när min kursledare (i humanbiologi faktiskt) väljer rubriken "ombyte förnöjer" följt om information om oöm klädsel under morgondagens ergonomipass. kanske borde sova.

några frågor på den tilda?


os-stämning kvar

ja, visst fasen blire os-stämning igen, när mästarnas mästare drar igång igen. faktum är att jag skrek nästan lika mycket när stefan holm blev utslagen, som jag gjorde när han tog os-guld i aten 2oo4.
jaja. jag får väl heja på brolin nu då.

RSS 2.0