En helt vanlig helg

Det blir helt enkelt roligare att jobba när det händer roliga saker. Som t.ex. igår när Emil Kåberg och Sanny Lindström kommer in på jobbet efter deras match, där det redan befinner sig en AIK-supporter. Nämnde AIK-supporter frågar om han kan få deras autografer (efter att ha frågat om de spelar i Färjestad). Ganska så roligt om ni frågar mig. Ganska så roligt var också att min kusin och hans vän Per hälsade på kvart över ett, och var vakna för att den sistnämnde idkade på 4-timmarsmôjar. Ganska skönt lät det.

"mediaprofil i kaffeolycka på bensinmack"

Innan valet blev jag intervjuad av SR Östergötland om vilken den viktigaste valfrågan var för mig. Idag fick jag uttrycka mina åsikter om SD i SR Värmland. Jag var mer nöjd vid första intervjun, om man säger så.


karl göte leonard petersson

♥ 1928-10-17
2009-09-16Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer


Det kallas himlen, jag har aldrig varit där.

Sumpan i sitt esse

"Jo, så här är det. Så dom du såg ut förra helgen och som jag tror är ditt vardagliga utseende så ÄR du en lärarinna. Om man tar och söker på Wikipedia på lärarinna så kommer man få en bild på dig. Du är ska man säga precis lagom i alla avseenden. Lagom lång, lagom snygg i ansiktet. Lagom glad, lagom trist, lagom snygg rumpa. JA helt enkelt lagom. Du sticker ut men ändå inte. Det enda du är väldigt mycket av är just den kliché av en lärarinna som folk har i huvudet. Så är det som jag och alkisarna i Karlstad ser dig - Som en lärarinna. Dock i de flesta fallen som en väldigt trevlig sådan ska sägas..."

Förresten slutade min tränardebut med seger, 6-0. Och det bästa var, att det såg bra ut. Och ännu bättre var, att det kan bli ännu bättre!

Träningshelg

Det är dags för träningshelg och min första match för LFIBK. Imorrn spelar herrarna mot Falun. Jag fick förfrågan om jag kunde vara speaker. Vänligen, men bestämt, tackade jag nej.

Och hör sen!

"Bare en har viljen äre inte så jävla svårt, då klarer en allt"


- fyllo, buss 400 (Karlstad-Filipstad)

Oxhälja

Det är ett jävla tjat om "Oxhälja" överallt. Det ska tydligen vara Sveriges största marknad och Filipstads största happening varje år. Jag skrattar, nästa hånar, Oxhälja känner jag (dessutom låter det så roligt att säga det) och nu precis snackade de om Oxhäljamarken på det lokala vädret..hahaha! Helt otroligt roligt! Jag har fått frågan om jag inte ska dit, 3 gånger på två dagar... Jag är ju inte äkta värmlänning så jag åker hem till Östergötland! Ett annat år..kanske. Filipstad i mitt hjärta? Att "min" förening är med och arrangerar det hela gör det ju bara ännu roligare! Så på lördag har jag spelare som sitter och kränger tivolibiljetter på Skogsryd (inte en aning om vart det är?!), tänk er att tjäna pengar till laget på det sättet. Jag hade gillat! Bra klubb. Bra stad. Bra tjejer!

RSS 2.0