38,7

man ska aldrig ropa hej för tidigt... inatt svettades jag så kopiösa mängder att jag funderade på om min kroppstemp var nere under 30. visserligen hade jag ingen feber i morse, men riktigt så lågt visade den inte. mamma och jag bestämde igår, jag är bara 23 år när jag vill vara det, att jag skulle försöka komma till vårdcentralen på morgonen så de fick odla lite på det som finns i min hals. efter lite bök fick jag komma till den vid skolan där det konstaterades att jag inte hade streptokocker och glad ihågen gick jag till skolan med lite hes röst, men ingen feber och ingen halsfluss. momentet vi går igenom i skolan just nu får man nämligen bara missa 4 tillfällen av för att inte behöva göra om något nästa år, vilket känns onödigt så in i hundan. själv har jag missat nästan 2, ena gången för att jag skulle och bli petad mellan bena och andra gången idag, när jag skulle bli petad i halsen. så halsfluss vore med andra ord mindre lämpligt. nu ska jag istället, vilket känns sådär, "vara lugn, dricka vatten och dricka varm dryck" resten av veckan. kuuuuul med tanke på att det är heldag med innebandy imorrn på schemat. och inte nog med allt detta..så har jag nu 38,7. röv.

och just nu skulle jag vilja att min lilahåriga lilla mamma var här och serveade mig med världens godaste pannkakor, för jag blev sjukt sugen och vet inte om jag orkar steka själv.

fever, fever leave my heart alone

hade inte bett om halsont, hosta och feber till den här helgen. och imorrn måste jag vara frisk för då ska vi spela curling, och jag tänker inte missa ett curlingtillfälle till i mitt liv. prisa gud för receptfria läkemedel på konsum, en utmaning bara att ta sig dit. dessutom glömde jag hälften av det jag verkligen behövde köpa igår. fick med mig alvedon. ska dit å köpa hostmedicin idag. och glass. det får man äta när man är sjuk.

anna: den...

★ modige

★ som ser alla

★ omtänksamma

★ inspirerande


jäklar i havet vad jag ska glida ett tag nu.

lacrosse

imorrn ska jag hålla en förmiddagslektion i lacrosse. efter det ska david spela fotboll med oss. och när vi är klara med det ska jag hem en sväng, för att sedan möta upp jennifer. underbart. på lördags ska vi ha vår unnardag. gôtt det. hon är här till söndag. när hon åkt ska jag skriva klart min rapport om lacrosse, och titta på filmen från när jag undervisat. efter det..så ska jag glida lite lätt i två veckor i skolan. lite fördjupningar och lite orientering. men uj så gôtt. på tisdag ska jag agera barnhämtare på stockfallet. undra om h&h eller jag tycker det är roligast, känns som att det kan dra jämt.

oj

nästa "lediga" helg jag har är v.24, 19-20 juni...kanske ska försöka åka till östergötland då. tur jag får några besök innan dess.

urkund in my ass

när vi lämnade in våra tentor förra veckan skulle de också skickas in till ett system som kollar att vi inte fuskat och plagierat och haft oss; urkund. när jag skickade mina filer från min studentmail i onsdags fick jag inte någon omtalad bekräftelse. på fredagen hade de fortfarande inte kommit fram till han som skulle ha dem, vilket ledde till att jag gjorde ett nytt försök. å inte fick jag nån bekräftelse inte. då kom min kära josie på att jag kunde testa från min andra mail. sagt och gjort, det första jag gjorde när jag vaknade igår var att skicka dem från min hotmail (tid enligt mailen: 08.05). och fick såklart bekräftelse direkt. och nu får jag mail av kursledaren att han fått in dem...två gånger! följt av en fin smiley. en sak är säker. jag kommer åka dit på att ha plagierat mitt eget arbete. haha, snyggt! tur att där stefan, kursledaren, är en festlig karl som håller på degerfors och med största sannolikhet bara kommer tycka att jag har lite oflyt:) med tanke på tidigare nämnd tidpunkt undrar han nog lite vad jag har för liv också.

det blev ingen final för warberg. och inte tycks det bli det för aik heller. häpp.

nääääeeej, jag ä'nte bitter

muskelminne: muskelminnet gör att du, exempelvis vid skada, ändå har ett eget lexikon över hur rörelser utförs.

troende: hagge påstår att han inte är troende, men att en präst kan säga att hans synder är förlåtna och att han då känner sig "lugn och harmonisk". jag hävdar att han visst är troende, han tror ju på prästen. han menar att man gillar att lägga över ansvaret på en annan person, i det här fallet prästen. att det leder till att man inte behöver bry sig mer, kan lämna det bakom sig. jag hävdar fortfarande att han tror på prästen. han säger själv att han tror på det som gynnar honom. prästen. summan av kardemumman: prästen är hagges gud. hans liv är religionen.

fotosyntes: fotosyntesen sker i växters blad. när solen skiner på dem bildas kolhydrater av vatten och koldioxid. under den processen frigörs syre, som vi andas in.

jag vet att du hade väntat dig nåt annat hagge. följdfrågor mottages helst på fb.

chemise

närbild. men ändå.

paint is the shit



.

börjar bli trött på saker och ting.

nånstans slog klockan fyra, å ute faller regn

halleluja! jag har skickat in min hemtenta! halleluja!

så nu ska jag bara bestämma vad jag ska börja med..lap eller lektionsplanering...lap eller lektionsplanering...går nog och lägger mig. lacrosse? vattenpolo? kanske rugby?

mår dåligt av att se sandhamn på tv.

bläck

igår tyckte en bläckpenna på jobbet att den skulle gå sönder i min byxficka. jag själv upptäckte det först när halva min högerhand var full av bläck. på kuppen hittade jag ett par nya (dam-)byxor och en stor blå fläck på mitt högra lår. snyggt kan jag tycka.

min hemtenta börjar närma sig "färdig". lovar att visa mina egenritade bilder från paint. har ända till fredag på min att fila och ändra och putsa och gud vet allt..och sälja en genomläsning till emma. har erbjudit bakverk som betalning, det togs! funkar alltid på nån som är gravid tror jag.

borde nog ge mig ut en sväng i solen med för att inte få krupp. ikväll blir det den bästa sommaren, värsta kapet på jobbet. den och kopps för 149:-. kom å köööp!

prismedveten unge (kan ha fått det från morfar?)

(reklam från elon, om nåt hypat kylskåp, på tv)
nora - 27 tusen! det var dyrt..

reklam från expressen, om "svenska visor 69:-, på tv)
nora - det va inte dyrt



granmyrsgatan is the shit

i tisdags var jag på granmyrsgatan. lämnade påskägg, ritade glasstrutar, läste barbapapa för heidi, sa godnatt till håkke och avslutade med mästarnas mästare och fotboll. ungefär såhär lät det när jag klev innanför dörren, som heidi öppnade.

jag - hej
heidi - hej
jag - sitter ni och äter?
heidi - nä, jag tittar på "titel"
heidi - å vet duuu (heidis favoritfras), jag kan torka mig själv när jag varit på toa. när jag bajsat också!
jag - nää, du är ju stor tj..(blir avbruten)
heidi - PAPPAAAAAAAA, det är din kusin anna!

söta onge.

igår var jag i hagfors. eller som de själv säger, hagfôrs. det var rätt roligt när de skrek "hagfôrs-klappklappklapp-hagfôrs-klappklappklapp" måste jag säga.

på tal om hagfôrs berättade även pelle om en av sin elever som nu, såhär lagom två månader innan studenten, blivit medveten om att man kan läsa på inför ett prov. häromdagen var hans kommentar två minuter innan provet när de släpptes in i salen "ahaaa, äre såhär det känns när man läst på till ett prov. att det känns som man faktiskt kommer klara det". lägg till lite hagfôrsdialekt på det.

själv försökte jag plugga på uni idag. efter god pannbiffslunch på teachers upptäckte vi att biblioteket stängde 15 för att det är skärtorsdag? lite hann vi få gjort. man ska tusan plugga med karlar, blir inte så jäkla mycket tôl då.

RSS 2.0