Greklandet, vi ses snart igen

Nu är jag hemma i Värmland igen efter lite flängande genom riket och Europa. Senaste veckan, och lite till, har varit fantastiskt festliga och trivsamma. Jag har fortfarande världens bästa vänner och världens roligaste mamma. "Bästa" och "roligaste" skulle dessutom kunna byta plats utan att på nåt sätt ändra någon slags innebörd. Grekland kommer snart att äras av ett nytt besök från mig, låt mig få älska greker och varningsblinkersmentaliteten så är jag lycklig för all framtid. Lägg till lite Sunes sommar också, så äre klart sen!

För hon är min fina böna och för hon fyller år idag!


Det här ska jag ägna mig åt under det kommande året. Eller, längre ändå..klart i november 2012. Men jag gillart!


Ömsom vin, ömsöm vatten. Men mest vin såklart.

Jag har tittat på Pluras kök. Amanda Ooms är en av gästerna. Jag har, ända sen hon var inne på jobbet någon dag i våras, förundrats lite över henne (kanske främst för att hon undrade vart Christer Sjögren bodde?). Jag var tvungen att googla henne och det är visst så att hon bor i Värmland. Närmare bestämt Visterud, Sunne. För er som inte vet så bor jag på Visterudsgatan. Dessutom spelade hon Bill Skarsgårds mamma i Himlen är oskyldigt blå som spelats in på Sandhamn, samt har haft ett förhållande med Thåström under en längre tid.

Mauro var där. För övrigt var det ju ganska sött att Plura hade ett kort på Mauro i köket. Anders kom dit och programmet avslutades med en av mina absoluta favoritlåtar och jag undrade varför ingen tipsat mig om Pluras kök förrän nu.

Ja just det, eftersom mamma har en lite speciell inställning till tågåkande.

Eftersom vi flyger så tidigt på lördag beslöt vi dessutom att åka tåg till Arlanda på fredag kväll för att någon skulle slippa köra oss mitt i natten. Min första tanke var såklart att jag skulle åka från Karlstad och så kunde vi mötas på centralen i Stockholm och åka Arlanda Express tillsammans. Men, eftersom mamma tror att hon ska sätta sig på fel tåg och uppenbarligen inte ser sig själv som läskunnig åker jag först till Sonstorp och så åker vi tillsammans från Norrköping. Dessutom fanns det inget tåg som passade så bra från Karlstad så det kanske inte var hela sanningen. Och dessutom får jag ju tågsällskap vilket inte händer varje tågresa direkt. Ååååh det ska bli så mysigt!
Här hade jag tänkt att bjuda på en bild från 2005, när jag var just hemkommen från Magaluf och mamma...hade väl bara haft semester. I vilket fall som helst, hon är brunare när vi åker än vad jag kommer vara när vi kommer hem. Men jag är inte bitter.

Om någon missat, så åker jag och mamman till Greklandet på lördag...huuuuuur gôtt! Har inte varit utomlands på 2,5 år vilket är detsamma som abstinens!


Vad jag älskar mest med småhålor måste nog vara skvallret. Man kan ju liksom få reda på saker om sig själv som man själv inte vet och det är ju ganska spännande.

Igår hade vi avslutning med innebandyn. Trevlig dag som inleddes med lite turnering och brännboll. Fick sedan uppleva Nykroppa för första gången i mitt liv, innan det var dags för middag på kvällen. Spännande dag. Jag fick veta att jag har en affär med en gift man, vars båda barn är mina elever och den ena också spelar i mitt lag. Ja, just det ja..han är ju även min tränarkollega också. Sen kanske jag var var lesbisk också. (Det hade ju dessutom varit en ganska spännande kombination.) Meeeen, för alla som vill veta. Jag har varken haft/har eller tänka ha en "affär" med min tränarkollega (som jag dessutom var hemma hos igår tillsammans med hela hans familj, dvs inklusive hans FRU) eller är lesbisk. Nu vet ni. Men blommorna jag fick var ju fina.


Ujujuj, undra om jag nånsin kommer att få en så fin blomsterkvast igen? Varför säger man "blomsterkvast" egentligen?


Bazinga!

Sådärja, nu börjar sommaren ordna upp sig! Börjar jobba lite smått i juni, jobbar typ alla vardagar i juli, och lite blandat i augusti. Nästa lördag åker jag till Grekland, i midsommar åker jag till Berlin, helgen efter ska Lo namngivas, helgen efter är det Munken in the park, v.33 ska jag till Harö. Och i slutet av juli ska jag ju flytta. Det betyder således att min soffa, som har trivts i snart tre år på Husarvägen 11, ska få se Värmland!


Sen påbörjas Kebnekaiseresan 5/9. Fantastiskt!

Så mamma kan titta


Busschaufförn tyckte jag var en glad tjej!

"Gu va gla ru va näru pratö i telefona förut, ja såg dejj å tänktä att nö prötär ho mä nön killä"

Basket & fotboll. Och imorrn ska jag till Filipstad. Och på torsdag. Och på fredag är jag barnvakt innan jag åker och jobbar. I helgen ska jag på utbildning. Nu vet ni vad jag gör om ni skulle undra.

Lofisan är lite lik sin far om ni frågar mig.

Nu har det gått ganska många dagar igen

Igår hade jag den här konversationen på jobbet
Jag - Hejhej!
Kund - Hur mår du????
Jag - Jotack, det är bara fint
Kund - Du är ju så glad!

Förlåt då.

RSS 2.0