dagens

humör: var lite arg idag på jobbet. folk sätter i system att "inte förstå" samt att behandla mig som om jag vore rasist. inte(!!) ok! fick jordgubbar efter jobbet. gör varenda anna snäll och på bra humör. fick förresten macka och glass också. gjorde inte saken sämre.

nästa: grillis med chili, pärlan och marta. låter som en underbar idé.

vill ni se bra film? into the wild, med grym musik av eddie vedder (från pearl jam)

konstaterande: jag borde skaffa ny mobiltelefon.

väder: kändes kvavt när jag gick ut från jobbet, där inne var det i vanlig ordning lika hett som vanligt.

vara i sortimentet: el kylväska. ja, jag hatar särskrivningar men gillar de spanska influenserna. speciellt med ra:s uttal.

inslag: mia&klara i allsången (tabita och görel, jag älskar er)

back on track: sofi har hittat in i den blåa skjortan igen

dagens kakaa

lätt till ra ar efter sina sjutton kommenterar. samt för att han troget snällt visade mig hur en kolsyrepatron fungerade tidigare idag.

alla skitars dag också..tydligen

hanna har tydligen fått plocka människobjs på coop. vad tänker man med när man sätter sig och skiter på golvet? röven kanske?

dessutom glömde jag berätta om när jag åkta till jobbet i morse. klockan var då ca. 6.45 och jag åkte stadsbussen mot coopet när en man (?) kommer springande iklädd endast en vit, uppknäppt skjorta och skor. resten var alltså..ja, naket.

pluttungar

 

alla muppkunders dag

28 juni är numera officiellt alla muppkunders dag. shit. idag började jag nästan gråta, kände hur jag skakade när jag räknade upp pengarna kunden skulle ha tillbaka. förr rann det av mig lika fort som jag fick det över mig, men nu hänger det kvar. jag kan gå och fundera hur länge som helst om jag gjorde något fel eller inte. tyvärr finns det ju folk som alltför ofta tror sig veta att det är vi i kundtjänst som ligger bakom alla fel som sker i vårt hus (gärna växthuseffekten och inflationen med, det är också vårt fel). jäkligt tråkigt i vilket fall som helst. jag vet att man ska kämpa för varenda kund vi har i huset men det paret jag träffade idag tror jag vi klarar oss precis lika bra utan.

andra funderingar idag. kan folk sluta slarva bort sin växel? kan folk kanske nån gån kryssa i "nej" om de inte vill ha kung keno på kenon. kan jag nångång bli lika klipsk som ra? jag tror det blir ett klart "nej" på alla tre.

i morrn ska nog annas allservice ab fortsätta måla staket på ljummavägen, inledde lite igår nämligen - innan jag tog fram rakapparaten och rakade av min brors hår, som för övrigt måste vara (varit?) världens tjockaste.

därefter blir det jobb på coop tisdag, onsdag och torsdag innan jag åker till karlstad och jobbar till och med nästa helg.


ämma 23!

ämma 23
grattis!

surt sa räven

tänk om, tänk om, tänk om... det var nära.


jag tänkte på en sak när jag duschade. jag älskar när farmor berättar om när vi va små, eller ännu bättre när pappa var liten. idag berättade hon bland annat om när pappa hittat skafferiet vilket ledde till mjölspår till hans säng, där han låg och sov. hon säger att pappa va världens snällaste onge så hon inte ens kunde bli arg på att han rivit ur varenda torrvara ur hela skafferiet.

och då kommer känslan, den smygande känslan - den enda jag inte rår på

nyss hemkommen från bergslagshallen, inhandlade lite frukt till kvälla. om jag får i mig nåt ska tilläggas. i vilket fall som helst så vinkade jag åt en gammal skolkamrat där. haha. jag kände mig som 40 år typ. tur vi inte stannade och pratade (han va på väg ut och jag in), det hade blivit det gamla vanliga "vad gör du nuförtiden råå", "det va länge sen", "va kul å se dig". haha. otippat att det dessutom är på bergslagshallen man träffar alla kändisar. ojoj.

heldag hos farmor och farfar idag = proppmätt i några dygn. började med lite pannbiffslunch, jordgubbar till efterrätt och avslutade med en kladdkakefika innan jag åkte hem. då har jag ätit klart för den här helgen då. känns dock inte så lovande att jag ska tillbringa morgondagen på ljummavägen med fölket. jobb på söndag, den är rätt bra. ska bara bli typ 32 grader varmt då, joråsåatt. slutar 14 så hinner nog förbättra på fräknarna lite även då.

kaka på födelsedagsbarnet idag!

nu blire fotboll! peter jihde har lapat sol. ajöken.

för han fyller år idag

för han är min bästa kusin

och för han är min bästa kusin. och för han fyller 25 idag. gamling.

ajuste

tydligen så överlevde jag träningen igår. det gick nog faktiskt till och med över förväntan. dock måste jag erkänna att det har varit rätt bra värk i benen idag. men vem kan va på topp jämt?:)

är ni med och antecknar nu

om jag ber någon att tända lampan över kassan så man ser att den är öppen (som vi äntligen har fått), så vill jag lämpligen att man även släcker den när man går därifrån max 3,5 min senare och därmed INTE skyltar med att den är öppen när den inte är det.

och så är det de där sommarlotterna. undra vad coop tjänar på det egentligen.

för de som inte var på jobbet idag kan jag bara berätta att anna r bjöd på väldigt smaskigt fika då hon fyller 20 idag. som om sol skulle vara mer värt?!:)

check!

nu har mitt sista betyg från det första året på universitetet kommit in, fint då! 60hp avklarade..tyvärr rätt många kvar.

efter jobbet idag ska jag spela innebandy, mest jennys påhitt men lite mitt. ska bli roligt i vilket fall som helst. hör ni inget på några dagar har jag bara dött av utröttningssyndromet "jag har inte tränat på ungefär 17 år känns det som..."


nu: coopelidopeli 12-19


theeeere she gooooes!

min guddotter

pluttan lissom.

anna = gudmammi

visst. ikväll fick jag nämligen en liten chock över förfrågan om att bli gudmor. inget konstig egentligen kanske, men hade inte direkt räknat med att bli tillfrågad om jag säger så. så från och med 8/8 2009 är jag officiellt gudmor åt tilda, född 090312. personligen tycket jag det är lite coolt.

what's up?

gårdagens: midsommarafton, tack till det mycket trevliga sällskapet!

dagens: tv-spel at hagge, lär inte blir sämre.

nämen, trevlig midsommar rå!

jag gillar när det är mycket att göra på jobbet. vad jag inte gillar riktigt lika mycket är när våra kunder inte kan hantera att det är fler än just dem som handlar just då, att vi faktiskt inte ligger bakom alla fel, samt att de inte förstår att vi inte kan rå för när det blir avstämning. men sånt är livet i guess, tur man kan skratta åt det i efterhand. jag undrar bara hur man mår när man kommer hem efter att ha varit och handlat, och där varit så pinsam att både egna familjemedlemmar och andra kunder skämts ögonen ur sig å denne kunds vägnar. jag lär aldrig få veta för jag har inga planer på att testa.

därför(!) går dagens kaka till alla trevliga kunder! ni är guld!

imorrn blire jobb några timmar innan det blir midsommarfirande i eneby med kära vänner. ska bli rackarns trevligt! jag har bakat rabarberpajer dagen till ära, hoppas de går att äta!

jag undrade bra länge vem den trogna bloggläsaren var, men nu har jag klurat ut det. och det var inte helt oväntat vem! glad midsommar till dig/er!:)

efter morgondagens jobb dröjer det ända tills onsdag innan jag ska till coopet för jobb igen. ons-tors nästa vecka, och ons-tors veckan efter. sen blir karlstad en sväng innan jag åker tillbaka å jobbar en himla massa i juli. känns ba, mycket ba!

utkastad?

nu kom jag på en festlig sak som min kusin pelle berättade för mig i lördags. vi pratade nämligen om studenten och på nåt vis kom han in på sin student (just det, vi hade bra väder både han å jag...trots 12 år emellan). han berättade dels att man i mariestad inte sysslar med utspring utan att man går som ett tåg genom stan och möts av släkt och vänner på utsatt plats. MEN så berättade han en annan himla rolig sak, för det som kunde hända när man gick i tvåan då var att man kunde bli framröstad till att bli utkastad, frågan är om man har kvar den traditionen än med tanke på att man knappt får rösta lucia i skolan längre... men skitsamma. de som blir utkastade (kommer inte ihåg hur många det var men inte alltför många) har då på studentdagen ett uppdrag, vilket är att lyckas besöka alla på sin lista (de utkastade blir fördelade på de som har tagit studenten) och dricka bål, dessutom iklädda frack. detta betyder alltså att när man börjar komma en bit ner i listan är man allt annat än nykter när man anländer till en student med dennes släkt och vänner... sjukt kul grej, varför fick inte vi göra nåt sånt?!:)

nya glasögon?

idag sa en stamkund (som kände igen mig?!) till mig att jag passade bättre i de här glasögonen? jag har aldrig haft några andra än mina glajjer a la maria wetterstrand som jag har nu. jalle fall inte som han har sett?

fyndiga människor, konstig dokumentär, internsamtal och jordgubbar

jag slutar aldrig häpnas över fyndiga grejer. typ som när tommy åström väljer att spela kents berlin efter intervju med johan wissman och försnack inför friidrotts-vm i augusti. någon som vet vart mästerskapet går av stapeln? några minuter senare åker vi dessutom in i ljusfallshammar, någon som har en lite idé vad som numera välkomnar oss in i "hammarn"?

idag började jag fundera på vad ett internsamtal på coop har i uppkopplingsavgift. kan ska skaffa en walkie talkie istället.

sofi ringde för en stund sen och berättade om en dokumentär på femman om folk som blir kära i objekt. självklart var jag tvungen att titta. "näfan, ledsen grabbar jag kan inte idag. jag ska på dejt med en bro"

på tal om sofi så kom hon lämpligen och åkte förbi pappagrappa när jag satt där och åt svindyr glass i eftermiddags. självklart vinkade jag och gav henne ett muppleende (muppar måste få muppleende). vad jag inte tänkte på var att det var en hel drös med annat folk på bussen också. men vafan, det bjuder jag på. äre bara ett skratt så är jag aldrig svår.

nu: kvällsmat i form av svenska(såklart!) jordgubbar och vaniljkesella.

nämen, en norrman vore väl inte helt fel?

för norska är ju tokigt mysigt att lyssna på. hade dels besök av en igår på jobbet, och lyssnade nyss på christina vukicevic på friidrotten. hon är ju dessutom ihop med en snygg norrman, andreas thorkildsen. så äre mät!

augusti, fast i juni

Du behöver inte säga,
att du hittat någon annan

För jag kan känna det,
varje gång vi är tillsammans


Hur kan du be mig,
be mig att förstå?

Sätt dig själv i min sits, hur kan du?
Kan du leva så?


Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek från mig
Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig


Så om han viskar, hur mycket han älskar dig
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig
Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand


Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek från mig
Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig


Allt det bästa till dig min vän,allt det bästa till dig
Och må kärlek gå din väg igen, även om det är slut med mig
Jag står utanför din dörr, bara för att säga
att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam


Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek från mig
Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig

Låt honom inte ta dig...
Låt honom inte ta din kärlek från mig


prel. tider

karlstad minilopp
heidi - sprang hela vägen fick ta emot medalj av jögga j
håkan - satt på mammas axlar hela vägen...

karlstad stadslopp
pelle - 44
nutte - 47
emma - 50
nyrre - 50
ola - 56
mostra - kom i mål.. (klassen "gåing")


undra vad det hade stått efter mitt namn om jag varit med. kanske ska utmana mig själv nästa år? ämma? öhh

love it!


änglar & demoner

var och såg änglar & demoner igår. kan inte påstå att min förhandsinställning var speciellt positiv då jag inte gillade da vinci-koden. men det är ju alltid trevligt att bli positivt överraskad, riktigt bra film! sen gjorde det ju inte saken sämre att jag totalt hade missat stellans medverkan, så bara det höjde den ju litegranna.

åka bil

jag kan väl medge att jag har det rätt bra som kan åka bil både till och från karlstad i helgen. bil till karlstad i morrn, jobb 2o-o2, karlstad minilopp, karlstad stadslopp (rena rama släktträffen), jobb 21-o4, bil hem.

det känns dessutom bra att jobba hela fyra dagar på coopet nästa vecka. midsommarvecka=mycket att göra. gillart!

ich bin ganz müde

men eftersom jag somnade när sverige hade gjort 4-o och vaknade lagom till greys, sov lite till i reklampauserna och därefter duschade kan jag ändå inte sova. nu regnar det utanför fönstret vilket klassas som väldigt positivt.

idag upplyste ra mig om att det är komiskt att de gör reklam om ändtarmsbesvär för blivande mammor. vid närmare eftertanke undrar jag, tror han att jag är gravid eller har dålig kista(?)?

dagens kaka går heller inte till mejeribengt som vanligtvis ligger mig så varmt om hjärtat. anledning? han kommenterade min vikt i sin andra mening han sa till mig efter att inte ha sett mig på aplänge. tackar:)

2 1/2 men bör få kakaa varje dag.

58.65

kan villigt erkänna att diskus aldrig varit någon av mina favoritgrenar. men när det går så bra för sofia och hon drar iväg den nästan 6o meter och klarar b-kvalgränsen (betyder att hon med stor sannolikhet får åka om ingen annan svenska kastar längre) till vm i berlin i augusti lyfter jag mer än gärna på hatten och ger en stor kaka till henne!

oj

förresten. jag måste ge en liten kaka till att vara tillbaka på coopet med ju. första dagen idag. toksnygga skjortor numera, nåja..jalle fall otroligt mycket snyggare (och skönare!) än de förra. byxorna fanns inte hemma i min size så ra har lagt en "anna johansson-beställning", gillart! han var dessutom ett av de ansikten jag insett att jag saknat mycket med coop.

kakaaa!

dagenskakaa's första nominering

först en liten kaka till vädergudarna som gav mig fint väder, solsken och många plusgrader under min bal och student. tycker synd om de stackars bergskaeleverna som stod i pissregnet för att bussas till sörping..och det ser inte ut som vädret ska bli bättre till lördagen och deras utspring.

en liten halvkaka till sofi för den schyssta additionen. dock bara en halv när jag får frågan om jag röstat? klart jag har röstat! dock inte igår, men väl i lördags. efter som jag officiellt nu är värmlänning skulle jag annars befunnit mig i kroppskärrskolans matsal = hade jag inte lust med just då.

sist en kaka till rasmus som tar sig på att nominera en anna i blåskjorta. funderar fortfarande lite på vem av oss han menar..skymtade jalle fall två till under de timmarna jag var där. ämnet är inte avslutat, återkommer.

♥ håkan

jag är beredd att hålla med håkan lite i det här.

- jo, du kan ju lista ut att jag röstar på miljöpartiet.  jag har ingen som helst aning om vad de står i andra frågor, bara att de har ordet miljö i sitt namn.
  • håkan hellström i intervju i nöjesguiden,  28 februari 2008

rabarberkräm

liten kaka till mig för just det, rabarberkräm alltså. det trodde ni inte om mig va? att jag kunde göra rabarberkräm alltså. ska jag vara helt ärlig trodde inte jag heller det.


kakfundering

dagens kaka går absolut inte till div. 6-micke. men väl detroit för 5-0. och haggi för gitarri.

vi funderade kring en grej i fredags när vi satt och pratade om indien. bombay finns ju inte längre, utan heter mumbai även internationellt. hur blire med dr. bombay då? dr mumbai vore ju det mest rätta helt klart.

då äre tennis snart.

r. söderling

dagens kaka. helt klar till robin söderling, även om det var igår han blev klar för final i franska öppna. det börjar lägga sig nu.

inför kvällen/natten/morgondagen. go sverige! go detroit! go söderling! heja sverige!

dagens citat

- det är massa killar. jag gillar inte det. ja, asså, killar gillar jag ju. men inte att spela med dom.

därmed går dagens kakpoäng helt klart till min böna, grattis.



en liten kaka går givetvis även till dig, anonym. vem du än är. och er andra. hej rasmus.

4 kommentarer

 martinaaaa sa...

neeeeeej. du kan inte lägga av!!!!!

den 30 maj 2009 19:52

Blogger RA sa...

Vadan detta?
Avbryt omedelbart verksamheten med att avbryta verksamheten!
Nu är du ju inte formellt anställd än, så jag kan inte ge dig sparken...

den 30 maj 2009 23:16

Blogger Dooelaa sa...

Dra inte dåliga aprilskämt så här i juni skluttan!!!!!

den 2 juni 2009 23:18

Anonym Anonym sa...

Anna!! Snälla sluta inte, du hör till livets goda solsken! Snälla tänk om!!!

den 3 juni 2009 20:01


RSS 2.0