La du din hand på min axel Och sa att livet var något enkelt Men jag kunde inte hålla med dig På en betonglagd äng stod vi Du bad mig ta kärlek lätt som en vind Men jag var så ung och dumdristig Och tårarna rann ner för min kind.

Nu ha jag spenderat fyra dagar på Statoil. I fredags spenderade jag kvällen på Granmyrsgatan, det var mys! Fick mig lite mat och rödvin, och slappnade av. Fick även tentaresultaten i fredags, och med det bröt jag inte min VG-trend på psykologin. Precis lika bra var att David fick precis samma poäng.

Snart äre måndag igen. Det innebär att det är två månader tills mamma och jag åker till Grekland, uj så bra. Det hade Smyrta garanterat sagt.

Och på onsdag ska jag på snabbvisit i Fimpen. Tänkte försöka snacka till mig våfflor hos farmor. Och gratta min lilla Tilda som fyllde två förra helgen. Dålig gudmor är jag, som inte kom och grattade då. På fredag åker jag vidare till Örebro, och träffar Carro och Jennifer! Årets reunion!





Jahapp

Helgen inleddes med trevlig after work med jobbet i fredags. Samma after work gjorde att jag tillbringade större delen av lördagen i soffan. Som tur var hann jag ut på en liten promenad innan solen gick i moln. Igår avslutade vi innebandysäsongen på absolut bästa tänkbara sätt när vi spelade ut Lesjöfors på bortaplan, och åkte därifrån med tre poäng efter 15-2 på resultattavlan. I och med den segern slutade vi på tredje plats i tabellen, 1 sekund (i GS-matchen) från att bli tvåa. Men jag ska inte vara bitter över uddamålsförlusterna. Vi levde upp till vår målsättning och min första säsong får ett "okej" av mig själv. Ikväll har damsektionen haft möte med några från styrelsen, och det verkar som att de vill ha kvar mig nästa år också. Eller rättare sagt, de vill det. Så jag kanske blir kvar där. Eller rättare sagt, jag blir kvar där. Tror jag.

Med risk för att det här nu är lite internt, men jag är sjukt nöjd!

Jenny Iversjö Ingen särskrivning men fantastiskt roligt. Nio skäl att bli domare, varav ett är: du får spänning i livet!
för 7 minuter sedan ·  ·  1 person
Anna Johansson Får man döma med STRÖM då eller, hahahahha
för 7 minuter sedan ·


Bakgrunden är då, att en av de särklass sämsta domarna någonsin inom östgötsk innebandy heter...Ström.

I helgen var vi på flera trevliga tillställningar, först lite innebandy, sen mycket Mia Skäringer, därefter The Ark och avslutningsvis på en kortare tillställning på Bmb. Summa summarum: Jönköping är ganska bra, Mia Skäringer kan inte beskrivas i ord för "fantastiskt underbar" räcker inte till, The Ark bringar mycket gamla minnen, och på Bmb tar de mer än gärna en hunka i inträde trekvart innan de stänger. Helgen med Jenny och Sofi avslutades i Filipstad med en skön seger, och när jag kom hem sov jag en stund innan Evelina kom hit och tittade på Solsidan. Bra helg!

- Nu ska det här fattiga fettot ut och ta sig en rök..fa-an, glömde ciggen!

Ett annat litet skämt jag uppskattade häromdagen:
- Ica hade slut på kassar, det var påskris!
Har man dålig humor så har man!:)

Förresten, fattar du hur mycket jag diggar att du är precis lika mkt sportnörd som jag och det faktum att jag vet att du alltid tittar när jag tittar?!

Jag gillar att ha lika intressen helt enkelt.

Jag har upptäckt en ny granne.

När man har lite svårt att sluta prata och det kanske blir lite väl krystat. Men jag hade lust att tala extra högt när jag berättade att vi faktiskt säljer kondomer.

Jag kan förstå att pensionärerna på Coop gillade mig, för jag tror mig faktiskt veta att de gjorde det. Anledningen? Att jag kan snacka så jävla mycket skit om ingenting. Jag älskar mitt jobb på Statoil, det är svinroligt nästan jämt och kunderna är oftast glada. Det träligaste med jobbet är när jag hör min egen röst dra samma skämt, om och om igen. Fy fasiken så illa! Hoppas inte jag har dragit samma dåliga skämt för samma kund nångång bara.

Idag ringde en tant och frågade vad korv, mos, räksallad och dricka (dvs "stora mosmenyn") kostar. Vänligt svarade jag "49:-", två minuter senare var hon där! Igår hade hon varit inne och berättat att hon inte skulle köpa nåt kaffebröd, för det fick faktiskt de som skulle komma och fika ta med sig, hygglo.

RSS 2.0