Jag är en sån som har jäkligt kul utan att vara full, därför är jag skojig. Och till helgen: "vilken jävla super saturday"

Helgens kakor går knappast till alla träliga kunder jag haft under helgen. De som var trevliga kan dock få en liten var. Igår var jag osams med tvätten i över en timme, den jäveln valde att "tappa" avfettning i huvudet på mig. Precis som kunden idag valde att tappa en avfettningsflaska i golvet två minuter innan jag skulle gå hem idag. Eller ja, den gick sönder så kanske inte ska bli alldeles arg på kunden. Halt golv blevre jalle fall. Men jobbet har varit bra också. Gustav och jag inledde lunchätandet redan i fredags när jag kom från tentan. Jag åt pizza och han åt räksallad. Igår följde vi upp med att hämta mat på Vedugnen, eftersom Gustav inte orka laga matlådor till oss i fredags. Jag åt kebabsallad, han kebabtallrik. Jag har nu 2-0 i matcher.

Tenta ja. I fredags vare tentan och jag tror att både jag och David klarade den. Alla glada! Nu äre bara att vänta på resultatet och se så vi kan checka av ytterligare 7,5 poäng. Nu går vi in i vecka 9, vilket betyder att jag bara har 6-7 veckor kvar på universitetet. Från och med vecka 16 ska jag nämligen hänga i Filipstad, och se det - det gillar jag, för äre nåt jag gillar så äre att hänga där! Dâ känns gôtt dâ!

För att han är ganska rolig och underhåller mig för det mesta, och för att vi ska vara de bästa psykologistudenterna - jalle fall om Ulrik får bestämma och säga sitt, vilket han ju gärna gör. Jag gillert!

David - Hittade 20 bläckpennor men ingen blyerts. Du har ingen över? ;)
Anna - Hahaha, det vet du! Jag fixart:)
D - Perfekt! Ses imorrn:) ps. gärna ett sudd också.
A - Haha! Sov gott!

Utdrag ur gårdagens mail:

Hej!

Nu är jag klar med hemtentarna för delkurs 1. Ni ville ha listan på de filmer studenterna studerat. Var så god!

Mvh//Ulrik

PS: Ni är väl fortfarande bäst i klassen!


Pannkakorna smakade bra. Och om tentan går bra ska jag nog kanske avslöja vad David svarade på ovanstående mail.

Han hade bra gliiiii

Filipstadska är snyggt dâ! Och hur söt är inte Britt då?

Hellner

Jag fullkomligt älskar att skid-VM är igång! Jag älskar inte lika mycket; att jag inte ska dit.

Kaki

Idag har jag gjort mycket som är värt kakpoäng. Hejjat på 700 ungar i Milkoloppet, ätit nån bulle för mycket, fikat kladdkaka och oboy med Y&J, och...tadaaaa....hållt i en bebis, ca. 4,5 månad gammal i säket tjugi minuter. Och(!) han började inte grina en endaste gång, det ni! Sen gillar jag killen, som fick frågan av tv om hur långt han hade åkt, som tydligen åkt 800km på Kalhyttan. Tentan närmar sig, imorrn blire pannkakor! David har tjatat i två veckor! Det blir gôtt för mammi dä!

Kakaaaa

Dagens kaka går till dagens fika med J och E. Okej, D var också med. Inte fullt lika många kakpoäng till nougatbollen, ska hålla mig till arrak! David kallar mig för ett levande facit. Jag önskar jag vore lika säker på honom att jag ska fixa tentan bra. Jag är liksom, lite oförskämt säker trots att det är så många dagar kvar. Men i morgon ska jag ju spendera dagen i Filipstad. Och känner jag mig själv rätt, vilket jag borde vid 24-års ålder och en herrans massa gråa hår, så tycker jag det är ett bättre alternativ att sova än att plugga på bussen kvart i 7 en kylig onsdagmorgon i februari. Vägen hem dock, då kanske jag kan ta en sväng med frågekorten.

Och vad i hunna håller Angelica Bengtsson på med! Vilken tjej!

Sofi kommer nog också få en kaka en vacker dag. Men det bästa är, att snart är det 5/3 och jag längtar sådär tokigt mycket. Först innebandy (om förslaget går igenom och restider passar sällskapet), sen Mia Skäringer och slutligen The Ark. Planerar att förtära vin där nånstans också.

cake of the day

..går till alla sköna svenska idrottare som idag varit ganska så grymma; Söderling, Sedin, Bengtsson, Kalla, Jönsson och inte minst Byggmark! Skola imorrn, tentaplugg väntar. Skriver 8.15 på fredag, gör ett break för Milkoloppet på onsdaf...men i övrigt hittar ni mig i 406, så detta ska nog gå vägen. ‎"Bare än har viljän äre inte så jävla svårt, då klarär än allt" som fyllot på buss 400 (Karlstad-Filipstad) sa nångång i höstas, och äre nåt jag brukar ha gott om så äre vilja! Planera träning blir, så jag kan åka till Filipstad så gott som direkt efter skolan imorrn. Tschüss!

Dagens...

...kaka går lätt till Emma för dagens cheesecake med lemoncurd, mmmmmmmmmm!

Gårdagens okaka och dagens kaka

Jag tror jag behöver berätta om vad som hände innan vår match igår. Vi har några speciella män i min (jag säger "min" efter snart ett år) förening, och en av dem kallar sig "matchvärd". Det är en himla fin tanke, men jag vet inte..det är division 2 vi spelar i, och när vi inte ens kan bjussa på lite musik under uppvärmningen (eftersom ingen visste vilken rätt knapp var, förrän efter matchen - tack Gurra, ringer dig direkt nästa gång!) känns det kanske lite...överdrivet med ett minutschema om vad som ska hända fram till matchstart. I vilket fall som helst, efter vår sedvanliga matchgenomgång hade tjejerna gått iväg för att byta om och lika sedvanligt gick jag och K igenom hur de kändes (vilket under hela säsongen visat sig betyda en del...). Efter några minuter kom ovannämnde matchvärd in i rummet, och rakt ut ställer frågan "oj, tar tjejerna så hårt på dig att du har blivit gråhårig?". Jag blev ganska ställd, men ingenting jämfört med vad K blev, och svarade "det har jag varit sen jag var 14, så det beror nog inte på dom det serru". Pinsam tystnad uppstod. När han gick ut pekade jag finger åt honom. Egentligen blev jag ju inte arg, för jag är medveten om och har faktiskt inga problem med att mitt hår numera är mer grått än brunt, men jag blev irriterad på vem det kom ifrån, för som Krister sa så är det "kanske inte nåt man säger till nån man inte känner". I efterhand kom jag på att jag skulle sagt att om det skulle bero på nån i den här föreningen så skulle det vara honom. Fet okaka till dig "matchvärden"!

Dagens kaka går till dagens födelsedagsbarn: farfar och Heidi! Farfar blir 81 och Heidi blir 6. Fatta att tösa börjar skolan till hösten. Och att hon faktiskt bara var 3,5 år när jag började känna denna underbara lilla varelse. Som Emma sa, så har jag varit en ganska stor del i både hennes och Håkans liv. Dessutom har ju även deras lillasyster börjat acceptera "kusin Anna" nu, och därmed inte börjar grina så fort hon ser mig utan istället bjur på ett skratt lite då och då. Jag gillert! Grattis till er, mina favoriter, farfar & Heidi!

Dagens kaka: seger!

Seger smakar så jädra gôtt! Och när vi spelar som vi kan, så är vi så jädra bra! Och det är så jädra gôtt med tre poäng! Jädrar vad gôtt!

Förresten

Förresten kom jag på en sak, som jag bör berätta. Jag börjar ju bli gammal i gemet på jobbet nu. Och på tal om jobbet, så kommer vår station att dyka upp i Statoil-reklam på nationell tv under våren, det ni! Tyvärr var jag inte där när de filmade, inte för att jag ville vara med - men däremot för att Ulf Malmros är den som håller i det hela! Jag ska nog skryta lite också, vi kom 2:a i Mystery Shopper-ligan 2010 i vår region och ligger topp-10 i hela Sverige. Och jag är 100%-ig!

refresh

Jag kanske borde göra nåt fränt tänkte jag. Ett blogginlägg kanske skulle vara på sin plats. Ni förstår, att det är ju så jäddra mycket att stå i stundtals, så livet får prioriteras om lite. Just nu är jag mitt i en "ledig-men-ändå-inte"-period. Vi har ingen match på tre(!) helger. Vad passar då bättre än tentatid och jobb, som dessutom har fått sin prägel tack vare den stundande Melodifestivalen. Och jag säger som så, så har jag det sagt, att det i vilket fall som helst är skönare att jobba i t-shirt än i skjorta. Som tur är planerar jag in lite andra sköna saker i min tomma kalender those days. I söndags tog jag med H och H på Trassel. Jag tror de gillat! I helgen vankas det 6-årskalas. Jag tänkte också lite på om jag skulle återinföra "dagens kaka"-projektet.
Dagens kaka: Jessica och jag investerade (det gjorde vi faktiskt) en arraksboll till 10-fikat, kaffet smakade godare än på länge. Lite konstigt att det billigaste kaffet på skolan också är det godaste. Förresten har jag fastnat lite för jobbets cappuccino, som även nämnts som "stans godaste". Åter till investeringen. David dricker nämligen inte kaffe, och när Jessica också var med och hängde med oss idag behövde han inte ens följa med och köpa mitt, men är ganska svag för arraksbollar. Detta slutade i att han också köpte sig en, fast direkt efter lunch (som enligt min kostmedvetna sida ju faktiskt är ett bättre alternativ), och åt INTE upp hela. Snacka om INTE-investering.
Jag bjuder på min nya fb-bild. Jag tog den innan en mycket trevlig kväll för några veckor sen. För bara en liten stund sen fick jag nämligen ett sms av min bror: "Namn såg din bild på fb. Hon trodde du var ett år äldre än jag". Börjar vänja mig vid det gråa håret.
Dagens låttips är First Aid Kit med When I grow up.

RSS 2.0