Du gör det mycket svårare än det egentligen är. Vad är min tystnad värd?

Igår fick jag ett somrigt kort från farmor&farfar. Jag önskar jag fick post oftare. Det är ju så festligt och gör mig så glad.

15/7 är det dags för Götagalan på Tingvalla. Hoppas innerligt att mamma följer med och tittar. Funderar på nästa Fimpen-besök..förhoppningsvis blir det två innan skolan drar igång sista augusti. En gång i slutet av juli och en i slutet av augusti. Heja mig! Icke att förglömma så ska jag även till Ljungskile en sväng. Och Harö, mitt älskade Harö. Äntligen. Och så är ju de som vill välkomna, såklart. Såsom Ullis t.ex, hon är väldigt välkommen om några veckor.

Ja, det var en kväll i juni, då när sommarn är som bäst

De senaste veckorna har jag hunnit träffa stadsloppsbesökare, grilla på Ljummavägen och äta upp mig ytterligare på Torgvägen, börjat sommarjobbet och gjort min första korvbeställning samt pratat med Johnny i Göteborg, tittat på en herrans massa fotboll, hållt i min första innebandyträning för Lesjöfors/Filipstads damer, poppat popcorn, firat världens mysigaste midsommar med familjen Eklund på Granymyrsgatan med sillunch, Bomstadbesök, diverse uppträdanden, grillning, kubbspel och jordgubbs- och citrontårta (och för att sedan spendera natten på Statoil...), försökt hänga lite i solen och längtat lite efter Harö.

Peptalk och grillning hemma hos chefen:

Några dagar i Finspång (med omnejd):

Karlstad:

Midsommarafton:

Är det någon som hört Karlstads Universitets reklam med Stefan Holm på Spotify? Maha!


ja du skulle sett din mormor, hon va lika grann som du
där hon dansade i gräset, likadant som du gör nu
hennes hår var blekt av solen, hennes mun var smultronröd
hon va ljuvlig som en lilja, hennes kärlek va som glöd


Nu ska jag se på fotboll och äta jordgubbar. Att jag ska!

Förresten

..så blir det Östergötland några dagar nästa vecka.

"Åhh vilken härlig människa du är"

Sommarlov! Nu har jag läst klart mitt andra år, vilket betyder att jag rätt så snart är halvvägs i min utbildning om allt går som planerat. I början av veckan hade vi som sagt friidrott med Classe N och Uffe K. Uffe K tyckte vi hade oanade talanger i både stavhopp (där kände jag mig inte så inkluderad) och i spjutkastning. Classe N berömde min höjdhoppsteknik och ja, det var ju kul att man fick känna sig lite duktig för en gångs skull. Faktum är att han till och med tog upp den dagen efter och frågat om jag hoppat höjdhopp. Lite knäckande är däremot att jag hoppade lika högt när jag var 12 som jag gör nu... I början av veckan hade jag också samtal om min utveckling med min kursledare. Han trodde han hade knäckt mig lite i början av året genom att vara delaktig i mitt "G", men det känns som de knäckt sig själva mer än mig. Dessutom har jag ett lite bättre betyg nu, som ingen ändå bryr sig om i slutändan, så det bevisar väl i alla fall att utvecklingen gått åt rätt håll. Han tog upp att flera i vår klass inte mått så bra privat under året. Jag ursäktade mig och sa att jag inte tyckte det var okej att bete sig som svin för det. Och fick rätt. Inget försvar, men kanske en förklaring. Man lär sig nåt av allt, det är ett som är säkert.

Nu börjar nästa säsong. Jobbsäsongen. Därefter äre innebandysäsongens tur. Ser fram emot det. Har hittat en kompetent karl som ska få dem att springa, med start på tisdag.

Idag kom Håkke på att "böga" rimmar på "öga"...

"jag tänkte nästan det, med tanke på den ömsesidiga kramen"

Igår/inatt/idag jobbade jag 16 timmar. Dagen innan var jag på möte/partaj hos chefen. Jag gillar att jobba på Statoil! Och jag gillar min chef! Och mina jobbarkompisar! Morgondagen och tisdagen bjuder på friidrott på Tingvalla med Uffe K och Classe N. Jag bävar för att Uffe K ska få för sig att vi ska slå Classe N:s personliga rekord på 10 000m. På onsdag är det planering inför Kebnekaise och kursavslutning. I morse bestämde jag mig nog för att vänta med Keb till nästa år, med min nya klass. Får se. Morgondagen bjuder också på utvecklingssamtal med tysken. Kan bli intressant. Ska försöka att inte bli för arg, inte börja grina och vara nöjd. Men det blir jag aldrig. På lördag kommer Nutte, Emma och knodden hit. Vet inte ens när jag träffade dem senast. Kan med säkerthet säga att jag aldrig träffat knodden, för jag tror inte jag sett dem sen i julas. Blä. Och nästa tisdag åker jag hem. Eller bort. Eller vad det nu blir. Jag tror inte folk tror att jag kan må dåligt.

RSS 2.0